GRUPUL

Grupul ITR a luat nastere ca urmare a asocierii experientelor profesionale din domeniul ingineriei civile si industriale, dobandite in principal de catre profesionistii italieni cu experienta de peste treizeci de ani, si consolidata de ingineri si arhitecti din generatia tanara, provenind din diferite tari ale Europei.

Transformarea progresiva si continua a pietei de munca si a specializarii ingineresti in toate aspectele sale, necesitatea satisfacerii standardelor de calitate, a exigentelor propriilor clienti si ale pietei globalizate, au determinat acesti profesionisti sa impartaseasca strategiile de expansiune si in alte tari, concentrandu-si atentia asupra pietelor europene in curs de dezvoltare in domeniul infrastructurii si constructiilor. Inca de la inceput, obiectivul era acela de a da nastere unei organizatii multifunctionale care sa-si desfasoare activitatea in pe teritoriul european si care sa fie specializata in diferitele sectoare ale ingineriei si arhitecturii, si in gestionarea proiectelor complexe de transformare a teritoriului si mediului construit. 

S.C. Grupul se bucura de un know-how derivat din activitatile internationale ale profesionistilor fondatori ai societatii. Serviciile noastre acopera in totalitate domeniul ingineriei civile.

Grupul este organizat pentru a furniza servicii specializate de inginerie, destinate tuturor tipologiilor de lucrari civile, de la infrastructuri de transport la lucrari hidrotehnice, de la constructii civile la cele industriale, de la mediu la energie. Personalul de care dispune societatea, aflat in sedii diferite ale acesteia, inregistreaza un numar stabil de 40 de persoane din care fac parte ingineri, arhitecti, geologi, geometri, graficieni si personal administrativ. Echipa, compusa din profesionisti Seniori si Juniori, reprezinta un mix echilibrat de experienta si inovatie si inglobeaza perfect experienta profesionistilor italieni, romani si polonezi. Resursele tehnice ce stau la dispozitia grupul reprezinta un numar important de locuri de munca impartite intre sediile din Italia, Romania si Polonia. Societatea foloseste echipamente Hardware de ultima generatie si cel mai bun Software la nivel international. Spatiul de munca este asigurat de sisteme de videocomunicare avansata si de servere centrale de tehnologie VPN.