08/12/2017

Semnat in Romania contractul cu J.V. Astaldi S.p.A. - FCC Construcciones S.A. - Salcef S.p.A. - Thales pentru Detalii de Executie, As-Built si Asistenta tehnica in santier pentru Reabilitarea liniei de cale ferata Frontiera-Curtici-Simeria, Tronsonul 2.

Italrom a semnat contractul cu Asocierea Astaldi S.p.A. - FCC Construcciones S.A. - Salcef S.p.A. - Thales pentru Proiectare Detalii de Executie, As-Built si Asistenta tehnica in santier pentru “ Reabilitarea liniei de cale ferata Frontiera-Curtici-Simeria, Tronsonul 2 km 614 – Gurasada”.

Proiectul, atribuit prin 2 contracte separate, prevede o valoare totala de circa 740 Mln € pentru lucrarile ce vor fi realizate, si a fost atribuit in Iulie 2017.

Serviciile de proiectare se vor realiza in detaliu pentru urmatoarele loturi: Subtronsonul 2A (Km 614 – Cap Y Brazava) si Subtronsonul 2B (Cap Y Brazava - Cap Y Ilteu).

Contractul va fi realizat in asociere, de catre Italrom Inginerie Internationala S.R.L. si ISPCF S.A., reprezentand o continuitate a cooperarii celor doua societati in cadrul altor lucrari dezvoltate in partenariat.