11/09/2020

Nou contract pentru ITR Group!!! Consultanța pe Autostrada Sibiu-Pitești - Lot 5 - Curtea de Argeș

Echipa noastră este mândră să anunțe un nou contract, deosebit în România, pentru Italrom. Avem onoarea să fim implicați activ în construcția primei autostrăzi transcarpatice care va face legatura între orașele Sibiu și Pitești.

Italrom Inginerie Internaționala va fi implicată activ și direct în verificarea întregului proiect și, în timpul construcției, in supravegherea lucrărilor rutiere și a operelor de artă majore.

Lucrările, în detaliu, vor afecta lotul 5 al acestei autostrăzi, între Pitești și Curtea de Argeș de la Km 92 + 600 la Km 122 + 950. Oferta totală pentru care contractul a fost atribuit JV este de aproximativ 6,1 milioane EUR. Lucrările vor dura aproape patru ani.

Contractul a fost câștigat de Italrom în asociere cu Egis International S.A.S (partener principal), Search Corporation S.r.l. și Metroul S.A.

După contractul de supraveghere a  constructiei podului suspendat Brăila, și cel al proiectului de cale ferata Predeal-Brașov, Italrom își continuă colaborarea cu Egis International S.A.S și Metroul S.A.