REALIZAREA UNEI CONSTRUCTII CU DESTINATIA BIROURI SI A UNEI PARCARI SUBTERANE – CATANZARO

CLIENT

SEI S.p.A. GRUPPO ENEL S.p.A.

VALOAREA APROXIMATIVE LUCRĂRII

5,016,000

Anul de construcție

2001

Proiectul trateaza lucrarile necesare realizarii unui edificiu si a parcarii corespunzatoare destinata birourilor in localitatea Sala langa Catanzaro.

Cladirea, proprietate a SEI Gruppo ENEL, e cuprinsa intre Via Brutium si Via della Stazione si are acces auto din ambele strazi. Aria in discutie prezinta fronturi inclinate pe o inaltime de 3.00m, care coboara in directia Sud pana la cota piatetei de intrare din Via della Stazione.

Edificiul prezinta cinci niveluri supraterane plus o mansarda, cu forma dreptunghiulara alungita. Structura prevazuta pentru realizarea cladirii e compusa atat din elemente din beton, cat si din elemente metalice. La baza edificiului se afla parcarea, prevazuta in subteran, pe doua niveluri.

Pentru realizarea acesteia, in scopul asigurarii stabilitatii complexului de structuri existente, se impune realizarea unei barete. DATE CARACTERISTICE LUCRARII Edificiu Edificiu dreptunghiular in plan cu laturi de 64,50 x 13,60 m Numar de niveluri supraterane: 5 + 1 (mansarda) Tipologie constructiva: b.a.n. si otel Parcare Tipologie parcare: subterana, dreptunghiulara Numar de niveluri subterane: 2 niveluri subterane Tipologia constructiva: b.a.