PROIECT TEHNIC ȘI DETALII DE EXECUȚIE A LUCRĂRILOR MAJORE ȘI MINORE DE PE LINIA DE CALE FERATĂ BYDGOSZCZ - TRICITY - SECȚIUNEA C: KM 187 + 000 LA KM 203 + 512

CLIENT

General Client: Polskie Koleje Państwowe (PKP S.A.)

VALOAREA APROXIMATIVE LUCRĂRII

N.A.

Anul de construcție

2020

Semnat în noiembrie 2018 de către IRP contractul pentru proiect tehnic și detalii de execuție pentru construcția liniei de cale ferată din nordul Poloniei pentru o lungime de aproximativ 16 km.

Contractul, început la sfârșitul anului 2018, este dezvoltat în colaborare cu alte companii de inginerie naționale și internaționale. În detaliu, IRP va lucra la peste cincizeci de opere de artă și va proiecta poduri, viaducte și alte structuri feroviare minore.
În detaliu, contractul prevede dezvoltarea proiectării tehnice și de detaliu pe lângă verificarea supravegherii tehnice în construcție pe secțiunile nr. 201 a liniei de cale ferată de pe secțiunea C din Bydgoszcz - lotul Tricity: Gdansk Osowa - Gdynia Główna și, mai precis, de la km 187 + 000 la km 203 + 512.

Investiția își propune să îmbunătățească calitatea serviciilor de transport pe linia feroviară nr. 201 și traversează orașul Gdansk și Gdynia. În această secțiune există 27 de poduri, inclusiv trei structuri mari de oțel și 20 de podete transversale.

Finalizarea serviciilor de proiectare este de prevazut în anul 2020